28 Ιαν 2021

Δώρισαν κράνη στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Τέσσερα κράνη μοτοσυκλέτας, σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, τα οποία αποτελούν δωρεά του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, παρέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου. 

Ο εν λόγω Όμιλος και προσωπικά ο πρόεδρος αυτού κ. Μαθιουδάκης Ιωάννης, ανταποκρινόμενος άμεσα σε σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, προέβη σε αυτή την δωρεά, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του προσφερόμενου έργου των υπηρετούντων Αστυνομικών στον ακριτικό Νομό της Σάμου, εν μέσω του χρόνιου μεταναστευτικού ζητήματος, της πανδημίας και των συνεπειών του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού. 

«Ενέργειες σαν αυτές, αποτελούν πέραν της αναγνώρισης και σαφή επιβράβευση των καθημερινών προσπαθειών των συναδέλφων μας, για την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ενός ιστορικού Ομίλου που μετρά 60 χρόνια από την ίδρυσή του και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο έργο τους, που αφορά την υλική και ηθική στήριξη τόσο των Αστυνομικών σε υπηρεσιακό και προσωπικό επίπεδο, όσο και των οικογενειών τους όταν αυτό απαιτηθεί, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Χώρας», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required