28 Ιαν 2021

Xιόνια και χαλάζι στη Σάμο

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν και σήμερα να επηρεάζουν τη Σάμο και την Ικαρία, με χιονοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις σε Πύργο, Πάνδροσσο, Σπαθαραίους, Αγίους Θεοδώρους, Πλάτανο και Κοσίκια Ικαρίας. 

 

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου ζητά από τους οδηγούς να κινούνται με μεγάλη προσοχή και χαμηλές ταχύτητες, να συμμορφώνονται τις υποδείξεις των καθ΄ύλην αρμόδιων Υπηρεσιών και να περιοριστούν οι μετακινήσεις στο ελάχιστο.

 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, ο Δήμος Ικαρίας , η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και το Επαρχείο Ικαρίας βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, πλην των παρακάτω σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου, όπου παρουσιάζονται δυσχέρειες, κατά περίπτωση: 

· Από την περιοχή Πύργος έως τις περιοχές Πάνδροσο και Μεσόγεια. 

· Από την περιοχή Αγίων Θεοδώρων έως τις περιοχές Κοντακαΐικα και Πλάτανος. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών. 

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων. 

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required