3 Φεβ 2021

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Σε δεύτερη μοίρα η ασφάλεια των πολιτών και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών

Την απογοήτευσή της για τη μικρή ενίσχυση που αποφάσισε η πολιτική ηγεσία για την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου και εκφράζει παράλληλα τις ευχαριστίες της προς τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου και Ικαρίας.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Μετά την προκήρυξη συνολικά εννέα (9) θέσεων για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, στις επερχόμενες τακτικές μεταθέσεις έτους 2021,θα θέλαμε ως Ένωση Αστυνομικών  Υπαλλήλων  Νομού Σάμου,  να ευχαριστήσουμε  δημόσια τους Δημάρχους  τριών  Δήμων  του  Νομού Σάμου  και  συγκεκριμένα  τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρη Αλέξανδρο  και  τον Δήμαρχο Ικαρίας  κ. Καλαμπόγια  Νικόλαο,  οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους, όσον αφορά το μείζον πρόβλημα της λειψανδρίας στη Διεύθυνσή μας. 

 

Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη μεγάλη απογοήτευση μας, ως προς την απειροελάχιστη ενίσχυση που αποφάσισε η πολιτική και η φυσική μας ηγεσία, για τον πολύπαθο Νομό της Σάμου. Ενίσχυση, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες σοβαρές και χρόνιες ανάγκες, του συνόλου των Υπηρεσιών του Νομού μας. Δυστυχώς, στο βωμό του μεταναστευτικού ζητήματος, θυσιάζονται εδώ και χρόνια τόσο η ασφάλεια των πολιτών αυτού του τόπου, όσο και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς, αγαθά πολύτιμα μεν σε μια κοινωνία, που όμως έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ευχόμαστε να εισακουστούν τα λεγόμενα μας και να μας πάρουν κάποτε στα σοβαρά.-

 

"Dum spiro spero.."

"Όσο ζω ελπίζω.."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required