8 Φεβ 2021

Διαδικτυακό Εργαστήρι με θέμα «Παιδιά και διαδίκτυο»

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» συνεχίζει την υλοποίηση αυτόνομων διαδικτυακών εκπαιδευτικών παρεμβάσεων πρόληψης για γονείς, θέλοντας να παραμείνει κοντά στην κοινότητά μας και να διευκολύνει την  πρόσβαση στις υπηρεσίες και στις δράσεις του μέσα στις παρούσες συνθήκες του γενικού απαγορευτικού και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Στόχος του συγκεκριμένου διαδικτυακού εργαστηρίου είναι η στήριξη των γονιών μέσω ενός κοινού προβληματισμού που προέκυψε σε προηγούμενο εργαστήρι και της αναζήτησης απαντήσεων σε βασικά και αγωνιώδη ερωτήματα που σχετίζονται με την χρήση του διαδικτύου μέσα στην οικογένεια. 


Η συνάντηση πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom και μπορούν να συμμετέχουν γονείς νηπίων και παιδιών από τα τρία νησιά της Περιφερειακής Ενότητάς μας.


Το Διαδικτυακό Εργαστήρι με θέμα «Παιδιά και διαδίκτυο», θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 17:00 - 19:30 μ.μ.


Η συνάντηση θα αφορά στην υποστήριξη των γονιών στον ρόλο τους σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από τις έντονες αλλαγές και προκλήσεις. 

Για τη συμμετοχή στη διαδικτυακή συνάντηση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730.23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30-2.30 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη, 11/02.


Γενικές πληροφορίες για όσους γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εργαστήρι:


- Η συνάντηση, διάρκειας 2,5 ωρών, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 15 άτομα ώστε να διευκολύνεται η ενεργητική συμμετοχή και η σύνδεση των μελών της ομάδας. 


-Η θεματολογία, η μέρα και η ώρα διεξαγωγής της επόμενης διαδικτυακής συνάντησης για γονείς θα ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα, το ιστολόγιο και το facebook του Κέντρου Πρόληψης, καθώς και στα τοπικά μ.μ.ε.


- Οι ενδιαφερόμενοι γονείς είναι απαραίτητο να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730.23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30-2.30 μ.μ.


- Στους γονείς που θα δηλώνουν συμμετοχή θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ακριβείς οδηγίες και ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για τη συνάντηση, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν.


Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required