20 Φεβ 2021

Προβολή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην πρώτη Virtual Διεθνή Τουριστική Έκθεση «GREEK PANORAMA»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, συμμετέχει στην πρώτη Virtual Διεθνή Τουριστική Έκθεση GREEK PANORAMA, www.greekpanorama.com, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, αλλά και με κύριο χορηγό επικοινωνίας το ΕURONEWS. 

Οι μεγάλες εκθέσεις για την Ελλάδα στο εξωτερικό “Greek Panorama” γίνονται «Virtual Greek Panorama» και ταξιδεύουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερες από 70.000 ήδη μοναδικούς εγγεγραμμένους επισκέπτες από την Σκανδιναβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α., την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Κύπρο, η νέα διαδικτυακή έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό γίνεται πλέον προσβάσιμη σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. 

Η νέα «Virtual Greek Panorama» απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, με μία εξελιγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στον δυνητικό επισκέπτη να περιηγηθεί σε εικονικά «virtual» περίπτερα για ελληνικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις. 

Οι επαγγελματίες του τουρισμού αποκτούν ένα εργαλείο προώθησης που τους επιτρέπει να πραγματοποιούν διαδικτυακές συναντήσεις, να δημιουργούν νέες επαφές και να ενδυναμώνουν υπάρχουσες συνεργασίες. 

Με τη δυναμική προβολή της «Virtual Greek Panorama» προορισμοί και επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευρεία διασπορά και επικοινωνία με τους μελλοντικούς επισκέπτες τους, λειτουργώντας όλο το χρόνο. 

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στις 18 Μαρτίου 2021 θα είναι ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ όπου εκτός από την 15λεπτη προβολή του Δήμου μας στους συμμετέχοντες, θα υπάρξει εκδήλωση και συνάντηση, μέσω Internet, από το στούντιο της εταιρείας PODIMATAS SA, με τη Σκανδιναβία, τη Γαλλία και την Ελβετία, μέσω των γραφείων του ΕΟΤ στις παραπάνω χώρες και με τουριστικά γραφεία. 

Συντονιστής στις εκδηλώσεις αυτές είναι δημοσιογράφος του euronews που είναι και βασικός χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης σε 15 Ευρωπαϊκές χώρες. 

Επίσης, ο Δήμος μας θα προβάλλεται - παρουσιάζεται σε 12μηνη βάση μέσα από το εικονικό –virtual περίπτερο του, μέσω ολοσέλιδων εκδόσεων του ηλεκτρονικού περιοδικού Hellas Blu https://issuu.com/north-events/docs/blu, το οποίο έχει 40.000 συνδρομητές του εξωτερικού, μέσω συνεδριακής παρουσίασης σε χώρα επιλογής μας και τέλος μέσω του διεθνούς ειδησεογραφικού website Travel Daily News International.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required