31 Μαρ 2021

Ευχαριστήριο Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

Στο ευχαριστήριο που εξέδωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, η οποία αποτελεί ένα καθοριστικό ιστορικό γεγονός, γιατί παράλληλα με την αναγνώριση των αγώνων και των θυσιών του λαού μας δημιουργεί μία προοπτική αναστοχασμού για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της χώρας.





Ευχαριστούμε τη Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας & Κορσεών, το Λιμεναρχείο Σάμου, τη Διοίκηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, τους Εθελοντές Πυροσβέστες & το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου.

Ευχαριστούμε τη Φιλόλογο κ. Βενετία Γεωργίου για τη βοήθειά της στην επιλογή των ποιημάτων της Επανάστασης του ’21, τα οποία ηχογραφήθηκαν και μεταδόθηκαν, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που επιμελήθηκε ο Δήμος μας.

Επίσης ευχαριστούμε τη Δ/νση του 2ου Γυμνασίου Σάμου, τη Φιλόλογο κ. Αικατερίνη Νικολαΐδου και τους μαθητές της Γ’ Τάξης, Ελευθερία Τρικαλινού, Νικόλαο Καραγεωργίου, Ευάγγελο Μαρούπα, Αθηνά Χαραλάμπους, Θεανώ Φιλιππαίου, Πηνελόπη Παντερλή και τους μαθητές δημοτικού, Νεκτάριο-Άγγελο Ρήγα, Γεωργία Τριπόδη και Γαλάτεια-Χριστίνα Κυπραίου για τη συγκινητική απαγγελία και απόδοση των ποιημάτων.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη στήριξή τους και την πάντα πρόθυμη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις που αναδεικνύουν τον τουρισμό τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας, στους Αντώνιο Τσιβεριώτη, Φώτιο Φεργάδη, Ειρήνη Γκουντιντά, Χαρά Καλδιριμιτζιάν & Φρειδερίκη-Ελένη Μωραϊτου, που έχουν επιλεγεί να εκπροσωπήσουν το Δήμο μας στη δράση των νέων «Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821», της Επιτροπής Ελλάδα 2021.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required