22 Μαρ 2021

Στη Σάμο αύριο ο Νότης Μηταράκης - 7η επίσκεψη στο νησί

Τη Σάμο θα επισκεφτεί αύριο ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνο Λογοθέτη.

 

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους θα συναντηθούν με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη και τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο καθώς και με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ενώ θα μεταβούν και στο υπό κατασκευή ΚΥΤ στη θέση Ζερβού.


Επίσκεψη και της Beate Gminder

Μαζί με τον υπουργό θα επισκεφθεί τη Σάμο και η αναπληρώτρια διευθύντρια της Γενικής Διευθύνσεως της Ε.Ε. για το Μεταναστευτικό DG HOME και επικεφαλής του Task Force της Ε.Ε. για Λέσβο, Beate Gminder.

Πρόκειται για την 7η κατά σειρά επίσκεψη που πραγματοποιεί στο νησί μας ο κ. Μηταράκης. Η τελευταία πρόσφατη επίσκεψή του είχε πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια της οποίας δεν πραγματοποίησε καμία επαφή με αυτοδιοικητικούς του νησιού, ενώ ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, βρίσκονταν στους Φούρνους τους οποίους επισκέπτονταν εκείνη την ημέρα ο πρωθυπουργός.


Οι κ.κ. Μηταράκης και Λογοθέτης, κατά την επίσκεψή τους στο ΚΥΤ της Ζερβού, στις 6 Φεβρουαρίου


Η κα Beate Gminder στη διάρκεια συνάντησής της με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κ. Μουτζούρη, στη Λέσβο, τον Οκτώβριο του 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required