24 Μαρ 2021

Να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα των δασικών χαρτών ζητά ο Παναγιώτης Χριστόφας

Αίτημα, ώστε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των νέων δασικών χαρτών, απηύθυνε με επιστολή του στον πρόεδρό του ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας.

"Πρόκειται για ένα θέμα, που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση της πλειοψηφίας όχι μόνο των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου, αλλά όλης της Ελλάδας, καθώς σε αυτούς εντοπίζονται σημαντικά λάθη και μεγάλες εκτάσεις χαρακτηρίζονται πλέον ως δασικές. Είναι απαραίτητη επομένως η συζήτησή του, ώστε οι παρατάξεις να έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αποφασιστούν οι ενέργειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε σχέση με αυτό το ζήτημα.
 
Μάλιστα, η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» προτείνει στην συζήτηση να συμμετέχουν κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και εκπρόσωποι από σχετιζόμενους επιστημονικούς (Τ.Ε.Ε. Τμήμα Β.Α. Αιγαίου, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Περιφερειακό Παράρτημα Αιγαίου κ.α.) και παραγωγικούς φορείς", αναφέρει η παράταξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required