18 Μαρ 2021

O Δήμος Ανατολικής Σάμου, τιμώμενος προορισμός, στην πρώτη Virtual Διεθνή Τουριστική Έκθεση «GREEK PANORAMA»

Σε online περιβάλλον συνεχίζεται η πρώτη Virtual Διεθνή Τουριστική Έκθεση "GREEK PANORAMA", www.greekpanorama.com, η οποία ξεκίνησε στις 21/01/2021.

Σήμερα, 18/3/2021, πραγματοποιείται η τρίτη υβριδική εκδήλωση της έκθεσης, με τιμώμενες περιοχές τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, τον Δήμο Ρεθύμνης & τον Δήμο Αθηναίων. 

Τον Δήμo μας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Κάιλα και ο άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα τουρισμού κ. Γεώργιος Χατζημιχάλης και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παρουσίαση αυτή. 
Επιπροσθέτως υπήρξε αφιέρωμα στον οινοτουρισμό και τις αερομεταφορές . 

Ζωντανά στο στούντιο ανοίχτηκαν ξηρά και γλυκά κρασιά από τον αμπελώνα της Σάμου. Τον Ε.Ο.Σ Σάμου εκπροσώπησε ο κος Τίτος Φραντζής και η κα Μαργαρίτα Ικαρίου.

Στο πλαίσιο του «Greek Panorama Virtual», που πραγματοποιείται με την αιγίδα του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή του euronews και με διασύνδεση με Ελβετία, Σκανδιναβία και Γαλλία, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να προβληθεί σε 15 χώρες , με τις ομορφιές της και την τουριστική της διάσταση. 

Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις, στις εγκαταστάσεις του στούντιο της εταιρείας Podimatas SA, κάθε μήνα, με διάφορες θεματικές που αφορούν τον τουρισμό, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου. Όποιοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις βιντεοσκοπημένες στο κανάλι youtube της έκθεσης. Ακόμα, τα ηλεκτρονικά περίπτερα θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της όλο το 24ωρο για όλο το χρόνο, στο πλαίσιο των καινοτομιών που προωθεί η έκθεση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required