21 Απρ 2021

Με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού συναντήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου

Με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Μεταφορών, κ. Νίκο Νύκτα, συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ενώσεως Ξενοδόχων Σάμου, κ. Χατζηδημητρίου Γεώργιος. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Πανουράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τριανταφύλλου, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Συνδέσμων Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου. 

Η συνάντηση διεξήχθη σε άψογο κλίμα, συζητώντας πολλά θέματα για τον σχεδιασμό αποτελεσματικών ενεργειών τουριστικής προβολής της Σάμου και τη δημιουργία δράσεων, έτσι ώστε η Σάμος να βελτιώσει το τουριστικό της προϊόν και να καταφέρει να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. 

Ο κ. Νύκτας άκουσε πολύ προσεκτικά τις προτάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή άφιξη επισκεπτών στο νησί και επισήμανε ότι η προσοχή της Περιφέρειας είναι εστιασμένη στη Σάμο, χαρακτηρίζοντας το νησί μας κορωνίδα του τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο. 

Από την πλευρά της, η Ένωση Ξενοδόχων εστίασε την προσοχή του αντιπεριφερειάρχη στο πολύ σημαντικό θέμα προσέλκυσης επισκεπτών από το Ισραήλ και έλαβε τη διαβεβαίωσή του ότι η Περιφέρεια θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο το άνοιγμα της Ισραηλινής αγοράς στο νησί μας. 

«Η Ένωση Ξενοδόχων στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές που ευελπιστούμε πως θα τονώσουν την τουριστική κίνηση του καλοκαιριο», αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required