29 Μαΐ 2021

Σοφία Ζαχαράκη - 2ήμερη επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού σε Ικαρία, Φούρνους & Σάμο

Η υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σοφία Ζαχαράκη, θα επισκεφθεί αρχικά την Ικαρία, ξεκινώντας τη διήμερη παραμονή της στα νησιά του νομού μας, από την Κυριακή, 30 Μαΐου. Θα έχει συναντήσεις με φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού καθώς και με τον δήμαρχο Ικαρίας κ. Νίκο Καλαμπόγια.


Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους Φούρνους για νέο γύρο συναντήσεων με φορείς και τον δήμαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Καρύδη. Την ίδια ημέρα θα αφιχθεί στη Σάμο όπου και θα διανυκτερεύσει. Τη Δευτέρα, 31 Μαΐου, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου έχει προγραμματιστεί συνάντηση της υφυπουργού με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου κ.κ. Γιώργο Στάντζο και Αλέξανδρο Λυμπέρη και εκπροσώπους φορέων του τουρισμού και επαγγελματιών.


Στο κέντρο η υφυπουργός κ. Ζαχαράκη όταν είχε επισκεφθεί τη Σάμο ως υφυπουργός Παιδείας


Επίσης, η κ. Ζαχαράκη θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ καθώς και το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣΣ. Η υφυπουργός έχει επισκεφθεί τη Σάμο αμέσως μετά τη σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020, ως υφυπουργός Παιδείας, τότε, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί. Η επίσκεψη της υφυπουργού έρχεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη Σάμο αφού η πανδημία, η περσινή καταστροφική χρονιά για την τουριστική κίνηση του νησιού, ο σεισμός και η πλημμύρα, σε συνδυασμό με τη φετινή υποτονική σεζόν, που ξεκίνησε πολύ δειλά και με εμπόδια, απαιτεί μέτρα στήριξης άμεσα και ουσιαστικά από την κυβέρνηση. Στη διήμερη επίσκεψή της στα νησιά μας, την υφυπουργό θα συνοδεύει ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required