21 Μαΐ 2021

Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 30 Μαΐου

Φωτό αρχείου
Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, στα πλαίσια των αντιϊμπεριαλιστικών Πρωτοβουλιών της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη), οργανώνει Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 30 Μαΐου με κεντρικά συνθήματα:.


· Να απεμπλακεί η χώρα μας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και επεμβάσεις στη περιοχή και από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Να καταργηθούν οι Αμερικανονατοϊκές Βάσεις

· Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό για να σταματήσει τώρα η δολοφονική επίθεση του Ισραήλ.

· Να κλείσουν όλα τα στρατόπεδα – φυλακές στα νησιά. Να ξηλωθεί το τερατούργημα στου Ζερβού και να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες προς τις χώρες προτίμησής τους.

Η Πορεία θα ξεκινήσει από το ΚΥΤ Ζερβού στις 5 μ.μ. και θα καταλήξει στη Πλατεία Πυθαγόρα.


2 σχόλια:

Αγγελος είπε...

Χάικο Μάας : «Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τους πολίτες του».

Σ' ένα πρωτοφανές κύμα μετανάστευσης, σχεδόν οκτώ χιλιάδες λαθρομετανάστες από το Μαρόκο εισήλθαν από το πρωί της Δευτέρας στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα - που βρίσκεται στη βόρεια Αφρική- εκ των οποίων οι τέσσερις χιλιάδες έχουν ήδη σταλεί πίσω, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Μαδρίτης.

Αγγελος είπε...

Οι Παλαιστίνιοι είναι πλέον υποχείρια του ισλαμοφασίστα Ερντογάν. Την επί δεκαετίες υποστήριξή μας, συχνά με κόστος, την πέταξαν στα σκουπίδια. Πριν από λίγα χρόνια υποδέχθηκαν τον Ερντογάν με πανό που έγραφαν «Καλωσήρθες, νέε Πορθητή», ευθεία προσβολή προς εμάς. Στα εδάφη τους έχουν πάρει τον πλήρη έλεγχο φανατικοί ισλαμιστές, που δεν ευαγγελίζονται μόνο την πλήρη καταστροφή του Ισραήλ αλλά και όλης της Δύσης. Προχθές, δε, η Παλαιστινιακή Αρχή με θράσος έκανε και διάβημα διαμαρτυρίας κατά της χώρας μας για τη συμφωνία με την Αίγυπτο, προφανώς με καθοδήγηση της κυβέρνησης Ερντογάν. Είναι καιρός λοιπόν να γκρεμίσουμε το τοτέμ των «κακόμοιρων Παλαιστινίων που αγωνίζονται για την ελευθερία τους». Είναι πλέον απολύτως εχθρικοί στα εθνικά μας συμφέροντα, ευθυγραμμισμένοι με τον τυχοδιωκτισμό της Αγκυρας, διοικούνται από τρομοκρατική οργάνωση και χρησιμοποιούν τρομοκρατικές ενέργειες κατά του Ισραήλ.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required