12 Μαΐ 2021

Λεπτομέρειες για καθολικό εμβολιασμό στη Σάμο από 4 έως 10 Ιουνίου

Σε ανακοίνωση από το γραφείο διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου δόθηκαν οι λεπτομέρειες για τον καθολικό εμβολιασμό των κατοίκων, και της Σάμου, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


«Μετά τις ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, για καθολικό εμβολιασμό στα νησιά άνω των 10.000 κατοίκων, ήρθε η σειρά και της Σάμου, να ανεβάσουμε ταχύτητες για να φτάσουμε πιο γρήγορα το κοινό στόχο την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Το αίτημά μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αλλά και στους συνεργάτες του Πρωθυπουργού για μαζικό καθολικό εμβολιασμό, ικανοποιήθηκε.



Γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson, με μια δόση, θα πραγματοποιηθεί 4 με 10 Ιουνίου 2021, στην πρωτεύουσα της Σάμου, σε μεγάλο και ασφαλή χώρο. Το εγχείρημα αυτό το έχει αναλάβει το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" και θα το πλαισιώσουν 27 εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων που θα πραγματοποιήσουν 4.000 εμβολιασμούς. Παράλληλα όμως θα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γ.Ν. Σάμου, Κ.Υ. Σάμου, Κ.Υ. Καρλοβασίου με τα εμβόλια που ήδη διενεργούνται. Έως σήμερα μόνο για τη Σάμο έχουν εμβολιασθεί τουλάχιστον με μία δόση 6.000 συμπολίτες μας.

Είναι στο χέρι μας το νησί μας να ονομαστεί Covid-free.

Συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required