18 Μαΐ 2021

Ο Μανώλης Κουτουλάκης στο Επιμελητήριο Σάμου: «...πρόκειται να προκηρυχτούν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία...»

Τη Δευτέρα, 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Κυριαζή και του νέου γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου οι κ.κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, Δημήτρης Κυριαζής και ο Ευάγγελος Καρβελάς.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του Νομού, τις επιπτώσεις από τον κορωνοϊό Covid-19 αλλά και τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού στο νησί.
Ο γενικός γραμματέας ανέφερε ότι πρόκειται να προκηρυχτούν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τα νησιά του Βορίοευ Αιγαίου, τα οποία θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις.

Επίσης τόνισε ότι θα διατηρηθεί για αρκετό καιρό η επιδότηση και η ενίσχυση των ακτοπλοϊκών γραμμών της σύνδεσης των νησιών μεταξύ τους αλλά και με την Ηπειρωτική χώρα.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, και ότι πρόκειται όχι μονό να διατηρηθεί αλλά να ενισχυθεί και να βελτιωθεί στο μέλλον.

Ο κ. Κουτουλάκης αριστερά με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γ. Κυριαζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required