3 Ιουν 2021

Εκτός «Γαλάζιας Ελευθερίας» η Σάμος!

Λόγω μικρής συμμετοχής η Σάμος βρίσκεται εκτός της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία». Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου έπραξε ότι έπρεπε όσον αφορά την προετοιμασία του χώρου (Κλειστό Γυμναστήριο πόλεως Σάμου), αλλά ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, αποφάσισε να μην δοθεί συνέχεια στην επιχείρηση.

Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, δεν θα έπρεπε να εισακουστεί; Απ' ότι γνωρίζουμε ήρθε σε επαφή με τον γενικό γραμματέα. Ακόμη μία φορά το νησί μας μένει «εκτός νυμφώνος». Οι συμπολίτες μας που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να εμβολιαστούν, δεν έπρεπε να εξυπηρετηθούν; Προφανώς και σε αυτή την περίπτωση, οι αριθμοί και τα ποσοστά, «κερδίζουν». Ακόμη κι αν πρόκειται για την ασφάλεια και την υγεία συνανθρώπων μας. Σε δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου Σάμου για το θέμα αναφέρονται τα εξής:

«Οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στο πλαίσιο του σχεδίου ¨Γαλάζια Ελευθερία¨, που θα πραγματοποιούνταν στις 05 έως 09 Ιουνίου 2021 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλεως Σάμου, αναβάλλονται λόγω μικρής συμμετοχής των πολιτών του νησιού μας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να συνεχίσουν να κλείνουν ραντεβού στα τρία εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο νησί μας.

Ο δρόμος για την ¨Ελευθερία¨ είναι ένας και μοναδικός: ο Εμβολιασμός.». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required