18 Ιουν 2021

Πανσαμιακό Σωματείο ΑμεΑ και φίλων «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» - Αρωγός στην προσπάθεια του εμβολιασμού κατά του Covid-19

Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Σάμου, το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με αναπηρία και φίλων ¨ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ – Ο ΙΚΑΡΟΣ¨, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει στην Εθνική προσπάθεια για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού κατά του Covid-19.


Διαθέτει ένα όχημα ταξί διαμορφωμένου τύπου εννέα θέσεων για άτομα με αναπηρία, για άτομα με κινητικά προβλήματα και υπερήλικες, που δεν μπορούν να μετακινηθούν από μόνοι τους στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου και στο Κέντρο Υγείας Σάμου (πρώην ΙΚΑ).

Οι πολίτες που επιθυμούν και έχουν ανάγκη θα πρέπει να απευθύνονται στον οδηγό του οχήματος κ. Δημήτριο Κιάσσο, δυο μέρες νωρίτερα, στα τηλέφωνα 6909.677900 και 6978.947832.


«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Σωματείου ¨ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ –Ο ΙΚΑΡΟΣ¨ για την πολύτιμη αυτή προσπάθεια προς τον συνάνθρωπό τους. Για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, για να κερδίσουμε την ¨ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨ μας, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», αναφέρει στην ανακοίνωσή του η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required