15 Ιουν 2021

Συμμετοχή Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έκθεση "FOOD EXPO Digital 2021"

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετέχει με δική της πλατφόρμα, φιλοξενώντας τις διατροφικές επιχειρήσεις των νησιών της Περιφέρειας, στη διαδικτυακή – ψηφιακή έκθεση “FOOD EXPO Digital”, τη σπουδαιότερη και πιο καταξιωμένη έκθεση του κλάδου τροφίμων & ποτών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η οποία πραγματοποιείται από 14 έως 18 Ιουνίου 2021.

Η συμμετοχή αυτή, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση, προβολής επικοινωνίας και προώθησης των προϊόντων της για 5 συνεχόμενες ημέρες σε χιλιάδες αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω της tailor made ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με πολύ χαμηλό κόστος και υψηλές αποδόσεις. Οι αγοραστές δε, θα έχουν πρόσβαση στα profiles των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της έκθεσης.

Επιπλέον, μέσα στο profile της Περιφέρειας θα παρουσιάζεται μαγνητοσκοπημένο video, γαστρονομικού event για τη διατροφή του Βορείου Αιγαίου, αποκλειστικά με προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

Στη γαστρονομική αυτή εκδήλωση, η οποία ήδη μαγνητοσκοπήθηκε στην αίθουσα “Culinary Events” του Chef’s Club of Greece, παρουσιάζονται συνταγές του Βορείου Αιγαίου με τοπικά προϊόντα, από καταξιωμένους executive chefs της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στόχος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των παραγωγών μέσω της ψηφιακής προώθησης των επιχειρήσεών τους, η ανάδειξη των ποιοτικών και μοναδικών προϊόντων τους και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required