28 Ιουλ 2021

Διήμερη περιοδεία Βελόπουλου στη Σάμο - 29 & 30 Ιουλίου

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα περιοδεύσει στη Σάμο την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί στις 10 ο κ. Βελόπουλος θα επισκεφθεί την αγορά του Πυθαγόρειου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, ακολούθως στις 11 το πρωί θα μεταβεί στο υπό κατασκευή hot spot στην περιοχή Ζερβού, όπου θα κάνει αυτοψία στο χώρο, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» θα μεταβεί στην πόλη της Σάμου, όπου θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά του νησιού και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη Λιμενική αρχή, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου. 

Νωρίς το απόγευμα, ο κ. Βελόπουλος θα βρίσκεται στο Βαθύ, ενώ στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Αιολίς».

Την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, ο κ. Βελόπουλος θα επισκεφθεί το Καρλόβασι, όπου θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσει από το νησί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required