13 Ιουλ 2021

Στη Σάμο ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου

Στη βάση του ΕΚΑΒ στο Μαλαγάρι
Τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τη Σάμο ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου και ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) Πειραιώς & Αιγαίου, κ. Χρήστος Ροϊλός.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν καθαρά υπηρεσιακοί λόγοι που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και των Κέντρων Υγείας. «Τα θέματα πολλά, οι λύσεις που πρέπει να δοθούν πολλές, είμαστε σίγουροι ότι με την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη βοήθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του τοπικού βουλευτή θα δοθούν γρήγορα", δήλωσε ο διοικητής κ. Νίκος Στεφανής.

Ορκωμοσία μόνιμης διευθύντριας Εσωτερικής Παθολογίας κυρίας Βασιλικής Βελώνη



Μετά την τελετή ορκωμοσίας, τα συγχαρητήρια στην κ. Βελώνη, από τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό

Κατά την εδώ παραμονή τους, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας στη θέση της μόνιμης διευθύντριας Εσωτερικής Παθολογίας του Γ.Ν. Σάμου, κυρίας Βασιλικής Βελώνη, «στην οποία ευχόμαστε να συνεχίζει από τη νέα της θέση να προσφέρει τα μέγιστα όπως συνέχιζε και έκανε και στο παρελθόν», ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νίκος Στεφανής.


Κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Μουσείο Οίνου, με στελέχη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου και τις εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Οίνου ΕΟΣΣ στο οποίο πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από κοινού με τον Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Σάμου.

«Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες, τη Διοίκηση της ΕΟΣΣ για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη συνεργασία του. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε δράσεις με στόχο οι πολίτες του νησιού μας να έχουν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες», δήλωσε ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας κ. Ν. Στεφανής.

Από την είπσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required