10 Ιουλ 2021

Εκκίνηση για το 3ο "Tour de Samos"

Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) με την αρωγή του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και της τοπικής λέσχης Ιστορικά Οχήματα Νομού Σάμου ετοίμασαν μια καλοκαιρινή εκδήλωση στο πανέμορφο και παραδοσιακό νησί της Σάμου. Με 200 χλμ διαδρομής, 10 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 16 μετρήσεις οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα χορταστικό τριήμερο.

Ο ήπιος καλοκαιρινός καιρός θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τις υπέροχες ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές που η Σάμος προσφέρει.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Ιουλίου, στην περιοχή Ποτάμι στο Καρλόβασι (Ποτάμι beach bar). Στο πρώτο όχημα δόθηκε εκκίνηση για το 1ο Σκέλος σήμερα Σάββατο, 10 Ιουλίου, στις 11:01.



Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 50 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 4 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη στάση για ανασυγκρότηση στους επιβλητικούς Δρακαίους στις 13:00. Επανεκκίνηση στις 15:00 με ακόμη 50 χιλιόμετρα και 3 ακόμη δοκιμασίες μέχρι τον τερματισμό στο Καρλόβασι στις 17:00. Για το βράδυ, πέρα απο το καθιερωμένο δείπνο στο εστιατόριο ’’Ορίζοντας” αναμένεται και μία έκπληξη. Ένα θερινό drive inn cinema μόνο για κλασσικά οχήματα και τους συμμετέχοντες.



ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Την Κυριακή, 11 Ιουλίου, ακόμη 100 χιλιόμετρα, αυτή την φορά προς νοτιοανατολικά. Ξεχωρίζει η προαιρετική ανάβαση στους Μανωλάτες με δικό της έπαθλο και ακόμη 2 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα στο Doryssa Resort, στο Πυθαγόρειο, όπου θα έχουμε και την απονομή.


Πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required