23 Ιουλ 2021

Με ιδιαίτερη επιτυχία η διοργάνωση της 4ης Αθλητικής & Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Β. Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι αγώνες στίβου της 4ης Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Β. Αιγαίου την Τρίτη, 20 Ιουλίου το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου και ο Δήμος Δυτικής Σάμου με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ. Mέγας χορηγός, ο όμιλος της Αttica Group.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, η σύζυγος του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Δήμητρα Μουτζούρη, το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Κώστας Τριαντάφυλλος, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διοικητικών Υποθέσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου Γιώργος Διακοσταμάτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου Δημήτρης Κάβουρας, εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας, εκπρόσωποι φορέων και περιορισμένος αριθμός θεατών λόγω εφαρμογής του υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων.
Κατά τη σύντομη τελετή έναρξης, τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στη διοργάνωση και τον Αθλητισμό, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου (λόγω απουσιας του, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του Δήμητρα Μουτζούρη), ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δυτικής Σάμου.
Μετά το πέρας των αγώνων, η Οργανωτική Επιτροπή, παρέδωσε την σημαία της διοργάνωσης στους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στη Λέσβο.

Αποτελέσματα & Βαθμολογία Σωματείων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required