9 Ιουλ 2021

Χ. Στεφανάδης & Κ. Μουτζούρης - Σύσκεψη εργασίας για τη λειτουργία του «Επικούρειου»

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μαζί με τον βουλευτή Σάμου, καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, πραγματοποίησαν την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, σύσκεψη εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση παρουσία του γενικού γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ) κ. Ορέστη Καβαλάκη.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε το ζήτημα της εξασφάλισης της ορθής λειτουργίας του «Επικούρειου» Πολιτιστικού Κέντρου, κτίριο που ανήκει στην ιδιοκτησία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Αμέσως μετά την σύσκεψη εργασίας ο περιφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στόχος της σημερινής συνάντησης ήταν η εξεύρεση βιώσιμης λύσης για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας του «Επικούρειου» Πολιτιστικού Κέντρου, ενός κτιρίου «κόσμημα» για την πολή της Σάμου, του οποίου πρέπει να κατοχυρώσουμε με βεβαιότητα την λειτουργία του για τα επόμενα χρόνια προκειμένου να μπορέσει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό των νήσων του Βορείου Αιγαίου. Σκοπός μας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία πάντα με τους πολιτιστικούς συλλόγους να μπορέσουν να αναπτύξουν και να στηρίξουν την πολιτιστική κληρονομιά και την σπουδαία ιστορία του τόπου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required