15 Αυγ 2021

"Ηραία-Πυθαγόρεια" - «Από τις Φρυκτωρίες στα 5G» - Ομιλία του καθηγητή Γιώργου Καραγιαννίδη στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, στις 21:00, το Φεστιβάλ "Ηραία-Πυθαγόρεια" υποδέχεται στο Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου τον Σαμιώτη καθηγητή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καραγιαννίδη.

Θα παρουσιάσει ένα ταξίδι στον κόσμο της επικοινωνίας, ξεκινώντας από την Αρχαία Ελλάδα και τις Φρυκτωρίες, έως τα δίκτυα 5G, για τα οποία θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Τέλος, θα γίνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια αναφορά στο πως θα είναι τα δίκτυα 6G, που θα λειτουργήσουν το 2030!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.


Ο καθηγητής Γιώργος Καραγιαννίδης σε παλαιότερη ομιλία του

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης είναι καθηγητής Ψηφιακών Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ και διευθυντής του Εργαστηρίου Ψηφιακών Συστημάτων Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων. Έχει στο όνομά του 560 δημοσιεύσεις και 12.136 ετεροαναφορές σύμφωνα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Thomson Reuters. Οι κυριότερες ερευνητικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές: Ασύρματες επικοινωνίες και επεξεργασία σήματος, Δίκτυα 5G και επόμενης γενιάς, Επεξεργασία σήματος για βιοϊατρικές εφαρμογές κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required