12 Αυγ 2021

7ήμερη επίσκεψη στη Σάμο από τον περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Επταήμερη επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες για τα υπό εξέλιξη έργα ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με προέδρους Κοινοτήτων και Συλλόγων του νησιού στο κτήριο της Π.Ε. Σάμου. Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο περιφερειάρχης επισκέφτηκε, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη, τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέκο Λυμπέρη και τον αντιδήμαρχο Μαραθοκάμπου Δημήτρη Βολακάκη, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, τον Άγιο Ισίδωρο και τους Δρακαίους. 




Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε επίσης για τα ζητήματα που απασχολούν τα χωριά ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εναπομείναντες καραβομαραγκοί, οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση της ξυλογλυπτικής.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 




«Βρέθηκα ξανά στην Σάμο και ενημερώθηκα για όλα τα υπο εξέλιξη έργα ενώ πραγματοποίησα συναντήσεις με φορείς και συλλόγους του νησιού λαμβάνοντας σοβαρά τις επισημάνσεις τους για τις ανάγκες του τόπου. Ήταν για εμένα μεγάλη χαρά να επισκεφτώ τους Δρακαίους και την Καλλιθέα, δυο απομακρυσμένα χωριά που έχουν την ανάγκη της πολιτείας για να μην ερημώσουν. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε, όπως μου είπαν οι κάτοικοι, ότι πρώτη φορά περιφερειάρχης επισκέφτηκε τα δύο αυτά χωριά. Βούληση της Περιφερειακής Αρχής είναι η ίση αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση όλων των περιοχών. Σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Λυμπέρη θα προβούμε σε ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Σύντομα θα βρίσκομαι πάλι στην Σάμο.».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required