21 Αυγ 2021

Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου «Ανατολικό Άκρο» - Επιτυχία σημείωσαν τα εγκαίνια στο χώρο του πρώην Λεπροκομείου Καρλοβάσου

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 20 Αυγούστου, τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου «Ανατολικό Άκρο» στο χώρο του πρώην Λεπροκομείου Καρλοβάσου.



Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε με ομιλία του επίκουρου καθηγητή, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), Κώστα Χριστόπουλου. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μεσσήνη, παρουσίασε βίντεο εγκατάστασης τελειόφοιτων της Α.Σ.Κ.Τ. Η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας Σάμου που πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση.





Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το κοινό, που, παρά τη μεγάλη προσέλευση, βοήθησε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα (λόγω κορωνοϊού), για μία ασφαλή διοργάνωση.

Αλλαγή χώρου εκδήλωσης για τον κομίστα Θανάση Καραμπάλιο

Αλλαγή υπήρξε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης με τον κομίστα Θανάση Καραμπάλιο. Αρχικά, η παρουσίαση του καλλιτεχνικού του έργου, θα γίνονταν στην πλατεία Λούγκας στον Μαραθόκαμπο. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην είσοδο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Κοντακαίικα. Κυριακή, 22 Αυγούστου, στις 20:00. Έκθεση κόμικς του καλλιτέχνη, με τίτλο «1800», θα διατηρηθεί στην είσοδο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Κοντακαίικα από 20 έως 30 Αυγούστου.


Ο κομίστας Θανάσης Καραμπάλιος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required