16 Αυγ 2021

"Λαϊκή Συσπείρωση" Ανατολικής Σάμου - Παρέμβαση για άρση αποκλεισμού δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Τζίχας
Τηλεφωνική παρέμβαση στον πρόεδρο του Δημοτικού Δυμβουλίου Ανατολικής Σάμου, έκανε σήμερα η "Λαϊκή Συσπείρωση", προκειμένου να αρθεί ο αποκλεισμός τυχόν ανεμβολίαστων δημοτικών συμβούλων από την δια ζώσης συνεδρίαση της Τετάρτης 18/8, όπως διατυπώνεται στη σχετική πρόσκληση.

«Παρά το γεγονός ότι και οι δύο δημοτικοί μας σύμβουλοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός. Υποχρεωτικά και αναγκαία είναι τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται. 

Ως εκ τούτου ζητήσαμε από τον πρόεδρο και συμφώνησε, να ανακοινώσει ότι στην αίθουσα συνεδρίασης μπορούν να μπουν άπαντες με την προϋπόθεση βεβαίωσης αρνητικού τεστ που να έχει προηγηθεί και να τηρηθούν η χρήση μάσκας και οι απαιτούμενες αποστάσεις για όλους.

Πάντως την ευθύνη φέρνει εξ ολοκλήρου η κυβέρνηση η οποία παρουσιάζει το εμβόλιο ως το μοναδικό όπλο κατά του κορονοϊού για να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της που έχει αφήσει τα δημόσια Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας , τα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές , με ελλιπή μέσα και έχει μετατρέψει ολόκληρο το σύστημα Υγείας μιας νόσου με τραγικές συνέπειες τόσο στους νοσούντες από κορονοϊό , όσο και σε χιλιάδες ασθενείς άλλων -σοβαρών επίσης- παθήσεων.

Γι’ αυτό καταφεύγει στην τακτική του αποπροσανατολισμού, των αποκλεισμών, καλλιεργεί την αντιπαλότητα και «ρίχνει νερό στο μύλο» του ανορθολογισμού, του φόβου και της άρνησης του εμβολιασμού.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required