10 Αυγ 2021

«Samia 2021» - Από 19 έως 22 Αυγούστου στην πόλη της Σάμου

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής«Samia 2021»που θα λάβει χώρα στην πόλη της Σάμου στις 19-22 Αυγούστου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, θα πραγματοποιηθεί camp ιστιοπλοΐας όπου θα λάβουν μέρος ο αντιπλοίαρχος Αντώνης Μπουγιούρης και η υποπλοίαρχος Τάνια Δανέζη, διακεκριμένοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του αθλήματος και αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Οι διακεκριμένοι αθλητές θα αναλάβουν την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν, θα μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος.
Η διοργάνωση αυτή έχει σαν στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός για το Δήμο Ανατολικής Σάμου και την πόλη μας με περισσότερες δραστηριότητες κάθε χρόνο και εμπλουτισμό της διοργάνωσης εφόσον μας το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Για τη συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 8 έως 12 ετών στο summercamp ιστιοπλοΐας είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν:

· η αίτηση συμμετοχής με υπογραφή κηδεμόνα

· υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα με τη συγκατάθεσή του

· ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο και παιδίατρο

· σχετική βεβαίωση αρνητικού selftest, (σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) το οποίο θα παραδίδεται την ημέρα έναρξης και θα πρέπει να έχει γίνει έως 24 ώρες πριν.

Όλα τα παραπάνω έντυπα είναι διαθέσιμα στο siteτου Δήμου Ανατολικής Σάμου www.islandofsamos.gr και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποστέλλουν συμπληρωμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου Σάμου nosamou@hotmail.gr ή στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Σάμου στο Μαλαγάρι την την Τετάρτη 11/8 κατά τις ώρες 6-8 το απόγευμα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22733.50140 και 22733.50117.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required