13 Σεπ 2021

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου - Η συγκέντρωση-διαμαρτυρία της 10ης Σεπτεμβρίου

Δελτίο Τύπου, με αφορμή τη συγκέντρωση-διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10/9, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου αναφερόμενος και στην εκ νέου γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου χαιρετίζει όλες και όλους τους συναδέλφους υγειονομικούς και όλους όσους συμμετείχαν την Παρασκευή 10-9-2021, στην συγκέντρωση-διαμαρτυρίας, όπου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πυθαγόρα.


Το συγκεντρωμένο πλήθος, με αυτό τον τρόπο εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεση του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και απαίτησε να πάρει πίσω η Κυβέρνηση τον απαράδεκτο νόμο, που έχει θέσει σε διαθεσιμότητα δεκάδες υγειονομικούς. Απαιτήσαμε και απαιτούμε την άμεση επαναπρόληψη τους, διότι κανείς δεν περισσεύει, καθώς και την στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του δημοσίου συστήματος υγείας, τον εξοπλισμό του, την χρηματοδότηση του, αλλά και την μονιμοποίηση όλων των υγειονομικών που εργάζονται με ελαστικές μορφές εργασίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες την Τρίτη 14-9-2021 και ώρα 13:00μμ σε γενική συνέλευση στο προαύλιο του Νοσοκομείου, ώστε να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση του αγώνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required