3 Σεπ 2021

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου

Το Δ.Σ. του συλλόγου πραγματοποίησε και χθες Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, από τις 7:00-10:00 π.μ. κινητοποίηση – κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με μεγάλη συμμέτοχη των συναδέλφων τους, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ενάντια στις διώξεις και απολύσεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τουςυγειονομικούς.

Στη συνέχεια συμμετείχαν στη στάση εργασίας που είχε προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Στόχος στη συγκέντρωσή τους ήταν η παρεμπόδιση στο να δοθούν από τη πλευρά της διοίκησης τα έγγραφα που θα έθεταν σε άδεια άνευ αποδοχών τους συναδέλφους του η οποία και επιτεύχθηκε. Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι το Νοσοκομείο και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους του αλλά από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης.


«Σε περίπτωση που τεθούν εκτός εργασίας οι συνάδελφοι στο ήδη υποστελεχωμένο νοσοκομείο θα απορυθμιστεί εντελώς, πράγμα που θα είναι εις βάρος των συναδέλφων και του σαμιακού λαού», ανέφερε ο πρόεδρος κ. Σταμάτης Φιλιππής. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα και συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους και σήμερα Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, από 7:00 – 10:00 π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required