18 Σεπ 2021

Επίσκεψη στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ από την πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου

Την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, κ. Μαρία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) κ. Γρηγόριο Γερακαράκο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, παραθέτοντάς κατ’ ιδίαν τα υπηρεσιακά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους της σε τοπικό επίπεδο.

Στην ανακοίνωσή της για την επίσκεψη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, αναφέρει: 

«Πρωταρχικώς και σε συνέχεια του από 03/09/2021 σχετικού εγγράφου μας, συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και η ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης της, κατά τις προσεχείς συμπληρωματικές μεταθέσεις προσωπικού, τονίζοντας ιδιαίτερα την υφιστάμενη παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, αλλά και την μόνιμη επιφόρτιση του προσωπικού με πολλαπλά παράλληλα καθήκοντα. Επίσης συζητήθηκε εκ νέου το ζήτημα των μεταγωγών και ιδίως των ψυχικά ασθενών ατόμων, το ζήτημα των οδοιπορικών εξόδων κατά τις εκτός έδρας μετακινήσεις του προσωπικού, καθώς και η προσφάτως εκδοθείσα νομολογία, αναφορικά με την διενέργεια των προβλεπομένων Rapid Tests από το ανεμβολίαστο προσωπικό. 

Ο κ. Αρχηγός αφού άκουσε τα ανωτέρω παρατιθέμενα ζητήματα, μας διαβεβαίωσε ότι στα πλαίσια του εφικτού και των θεσμικών αρμοδιοτήτων του, θα πράξει τα απαιτούμενα για την επίλυση ή έστω την εξομάλυνση αυτών. Από την πλευρά μας δεν επαναπαυόμαστε, αναμένοντας άμεσες και ουσιώδεις παρεμβάσεις από την φυσική, αλλά και την πολιτική ηγεσία, προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, μέχρι την επίλυση των υπηρεσιακών προβλημάτων του Νομού μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required