30 Σεπ 2021

Δήμος Ανατολικής Σάμου - Εκπονεί Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συμμετέχει στην κινητοποίηση για το περιβάλλον εκπονώντας Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων το οποίο αποτελεί και το βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης.

Η ανάπτυξη αποδοτικών πολιτικών κινήτρων μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τόσο την ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτροκίνησης όσο και την ανάπτυξη των σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η συμμετοχή στη συμπήρωση του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική και ανώνυμη και σκοπό έχει την καταγραφή των απόψεων των πολιτών τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, όσο και με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Οι απαντήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εξαγωγή συγκεντρωτικών συμπερασμάτων, χωρίς να κοινοποιηθούν σε τρίτους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 2-3 λεπτά

https://docs.google.com/forms/d/1N48SqoqnTp6l1BhZzHSES104hnhgi_mDnhT4Sb3LF2c/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required