6 Σεπ 2021

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Σάμου - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Επιδόθηκαν έγγραφα αναστολής καθηκόντων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, έκτακτη συνέλευση για να καθοριστεί η περαιτέρω δράση του, σε ότι έχει σχέση με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων εργαζομένων και με τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν και διογκώνονται ακόμα περισσότερο λόγω των απολύσεων.

Στο δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος, αναφέρει:

«Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέλευση στο χώρο του Νοσοκομείου έφτασαν με εντολή της διοίκησης δικαστικοί επιμελητές και παρέδωσαν στους συναδέλφους τα έγγραφα που τους θέτουν σε αναστολή καθηκόντων. Η συνέλευση συμφώνησε ομόφωνα στις προτάσεις του Δ.Σ. του συλλόγου:

Την Τετάρτη 08/09/21 και ώρα 2:00 μ.μ. να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την Παρασκευή 10/09/2021 και ώρα 7:00 μ.μ. να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Πυθαγόρα.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους συναδέλφους μας, σε όλο το Σαμιακό λαό και τους φορείς του νησιού μας να συμμετέχουν μαζικά.

· Απαιτούμε να πάρει πίσω η κυβέρνηση τις απολύσεις των υγειονομικών.

· Να χρηματοδοτηθεί τώρα και να στελεχωθεί το δημόσιο σύστημα υγείας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του λαού.

· Μονιμοποίηση των συναδέλφων που εργάζονται με ελαστικές μορφές εργασίας.

· Ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά,

· Όχι στην αναστολή των κανονικών αδειών στους υγειονομικούς, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και περίθαλψης.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required