28 Σεπ 2021

Στο Ζάππειο Μέγαρο η φωτογραφική Έκθεση του Χρυσόστομου Γαλαθρή για τον Λυκούργο Λογοθέτη

Η φωτογραφική έκθεση του Χρυσόστομου Γαλαθρή, με θέμα τη ζωή του Σαμιώτη ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Λυκούργου Λογοθέτη, θα παρουσιαστεί το τριήμερο 2,3 και 4 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της Επετειακής Έκθεσης Ελλάδα 1821-2021, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Επιτροπής Ελλάδα 2021, των Δήμων Ανατολικής & Δυτικής Σάμου και του Συλλόγου Καρλοβασιτών Αττικής.

 

Στην επετειακή Έκθεση θα συμμετέχουν Επιμελητήρια, Περιφέρειες, Δήμοι, οι οποίοι θα μπορούν να προβάλλουν τις δράσεις τους που έχουν προετοιμάσει για την ανασύσταση του Ελληνικού Κράτους, να προβάλλουν ιστορικά γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στον τόπο τους κατά τη διάρκεια της Επανάστασης και παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη σύγχρονη παρουσία τους στο σημερινό γίγνεσθαι της Ελλάδας, τις εξελίξεις και τα επιτεύγματα σε κάθε πεδίο, άλλα και τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, καθώς και προϊόντα με ισχυρή ταυτότητα προέλευσης. Επίσημοι προσκεκλημένοι, εκτός από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους, θα είναι και tour operators από Αγγλία, Ρωσία και Γαλλία.

 

«Νιώθω μεγάλη τιμή που εκπροσωπώ το νησί μου, τη Σάμο, με τη φωτογραφική μου δουλειά και χαίρομαι ιδιαίτερα που αγαπήθηκε, στηρίχθηκε, αλλά και προωθήθηκε, όπως φυσικά της άξιζε! Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο εκθεσιακό περίπτερο του νησιού της Σάμου να σας υποδεχτούμε και να περάσουμε όμορφα μαζί», αναφέρει ο Χρυσόστομος Γαλαθρής.

 

Να σημειωθεί πως η φωτογραφική δουλειά έγινε υπό την πλήρη χορηγία του Συλλόγου Καρλοβασιτών Αττικής, όπου και παρουσιάστηκε στον Δήμο Δυτικής & Ανατολικής Σάμου τον περασμένο Αύγουστο με μεγάλη επιτυχία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required