13 Σεπ 2021

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς - Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Β. Πανουράκης: «Οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία...»

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


«Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων και τον σημερινό αγιασμό, εύχομαι Καλή Σχολική Χρονιά, Υγεία και Δύναμη στα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Παρότι οι συνθήκες παραμένουν ιδιαίτερες δύσκολες εν μέσω πανδημίας και ιδιαίτερα στο νησί μας και από τις επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού, εντούτοις η Παιδεία και η Μόρφωση, που συνιστούν τα πιο πολύτιμα εφόδια στη ζωή του κάθε ανθρώπου, δεν μπορούν να περιμένουν, να μένουν πίσω ή να αναστέλλονται. Προέχει όμως η διασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού, που δεν είναι άλλο από την Υγεία και αυτονόητη επιλογή είναι η τήρηση των υγειονομικών κανόνων και των μέτρων που προτείνονται.

Οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να φτάσουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους και την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας ως Περιφερειακή Αρχή και ως Αντιπεριφέρεια θα είμαστε βοηθοί στη δύσκολη προσπάθεια τους.

Καλή Σχολική Χρονιά!


Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου
Βασίλειος Πανουράκης»



 

                                                                    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required