20 Οκτ 2021

Στη Σάμο την Πέμπτη, 21/10, ο υφυπουργός Παιδείας Α. Συρίγος και η υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Σ. Βούλτεψη

Ο υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, υπεύθυνος για την ανώτατη εκπαίδευση, κ. Άγγελος Συρίγος, θα επισκεφθεί τη Σάμο την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, για να ενημερωθεί από κοντά για τη λειτουργία και τα προβλήματα των τμημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου που λειτουργούν στο Καρλόβασι.


Επίσης, την Πέμπτη θα επισκεφθεί τη Σάμο η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Σοφία Βούλτεψη. Η υπουργός, εκτός από την παρακολούθηση της άσκησης "Πρόμαχoς 2021", εκκένωσης προσφύγων, που θα διεξαχθεί στη νέα ΚΕΔ (Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή) Σάμου, στην περιοχή Ζερβού, θα ενημερωθεί γενικά για τα θέματα που απασχολούν το νησί και έχουν σχέση με το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου.

«Οι επισκέψεις αυτές επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στο πολύπαθο νησί μας», δήλωσε με αφορμή τις επισκέψεις, ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Καρλόβασι - Τα προβλήματα των τμημάτων του, στο επίκεντρο της επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required