1 Οκτ 2021

"Φάρος" - Υλοποίηση διαδικτυακών παρεμβάσεων πρόληψης για γονείς

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» προγραμματίζει την υλοποίηση διαδικτυακών παρεμβάσεων πρόληψης για γονείς. Πρόκειται για δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, με θέματα όπως η επικοινωνία στην οικογένεια, οι σχέσεις των μελών της, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, η οριοθέτηση, κ.α. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και πρωϊνής ομάδας γονέων.

Στόχος της συγκεκριμένης διαδικτυακής ομάδας είναι η στήριξη των γονιών μέσω της αναζήτησης απαντήσεων σε βασικά και αγωνιώδη ερωτήματα που σχετίζονται με τον ρόλο της οικογένειας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom και μπορούν να συμμετέχουν γονείς και από τα τρία νησιά της Περιφερειακής Ενότητάς μας.

Διαδικτυακές εκπαιδευτικές συναντήσεις για Γονείς με θέμα:

«Ομάδα Γονέων»
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, 5:00 - 7:00 μ.μ.
(1η συνάντηση)

Για τη συμμετοχή στη διαδικτυακή συνάντηση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730.23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. μέχρι την Δευτέρα, 11/10.

Γενικές πληροφορίες για όσους γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην "Ομάδα Γονέων":

- Η κάθε συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, θα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 15 άτομα ώστε να διευκολύνεται η ενεργητική συμμετοχή και η σύνδεση των μελών της ομάδας.

- Οι ενδιαφερόμενοι γονείς είναι απαραίτητο να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730.23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30 π.μ. - 2.30 μ.μ.

- Στους γονείς που θα δηλώνουν συμμετοχή θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ακριβείς οδηγίες και ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για τη συνάντηση, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν.

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.
https://kpfaros.blogspot.com/2021/09/zoom.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required