12 Οκτ 2021

"Κέρκης" Μαραθοκάμπου Σάμου - Υψηλοί οι στόχοι της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο

Σε μια σεμνή τελετή, το βράδυ του Σαββάτου (9/10), στις 8, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιολίς» η ομάδα βόλεϊ του "Κέρκη" Μαραθοκάμπου Σάμου παρουσίασε τη νέα αγωνιστική φανέλα και τους χορηγούς της ομάδας.

Πριν την παρουσίαση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς από τον π. Στέφανο Αθανασίου.



Στη συνέχεια ο εκ των υπευθύνων της ομάδας βόλεϊ κ. Στέφανος Καλαμοβράκης είπε:


«Προσπαθήσαμε φέτος να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο και για πρώτη φορά φέραμε ξένους αθλητές στο νησί μας. Προσπαθούμε πάρα πολύ γι’ αυτήν την ομάδα και χωρίς τους χορηγούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το σύνολο. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του και μπορούμε να έχουμε την ομάδα σ’ αυτήν την κατηγορία. Ευελπιστούμε ότι φέτος η ομάδα θα τα καταφέρει να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει με τον προπονητή μας και να είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν την ομάδα όπως είμαστε κάθε χρόνο».



Ο προπονητής της ομάδας κ. Αργύρης Ψάρρας:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στο νησί επιτέλους. Εκπροσωπώντας την ομάδα και μιλώντας εκ μέρους των παικτών θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο από τη μεριά μας, να εκπληρώσουμε τους στόχους της διοίκησης που προσπαθούν για τα μέγιστα σε όλους τους τομείς. Να είστε σίγουροι ότι δουλεύουμε καθημερινά. Το σύνολό μας είναι αξιόλογο φέτος, θα συμμετάσχουμε σ’ εάν πρωτάθλημα που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, αξιόλογες ομάδες θα έρθουν στο νησί, στόχος μας είναι να φέρουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, να είναι κοντά μας, να βοηθήσουνε όλοι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Είναι η πρώτη φορά που ο "Κέρκης" Μαραθοκάμπου Σάμου θα έχει στο ρόστερ του και δύο ξένους παίκτες. Τον Χιλιανό Araya Gabriel και από το Εκουαδόρ ο Joselo Nazareno.

Ο Araya Gabriel είπε ότι είχε πάρα πολλές προτάσεις απ’ όλον τον κόσμο και μπορούσε να διαλέξει. Αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι στόχοι της ομάδας του Κέρκη. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει έξω από τη Χιλή παρ’ όλο που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται στην ομάδα και χαρούμενος που θα παίξει για το νησί μας.

Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Κώστας Βογιατζής:


«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την εκδήλωση αλλά και για την τιμή που κάνατε στον Δήμο μας να δώσετε κάποιους αγώνες στο κλειστό της πόλεως Σάμου. Ο Δήμος θα είναι κοντά σας, σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, σας εύχομαι καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά να κάνουμε την παρουσίαση για τη μεγαλύτερη κατηγορία».


Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Κατρακάζος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν από τους πρώτους που βοήθησε την ομάδα του Κέρκη όχι μόνο από το θεσμικό του ρόλο ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά ως και επιχειρηματίας με τις μεγάλες εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της ομάδας. Ο κ. Νίκος Κατρακάζος είπε:

«Νομίζω ότι όλοι οι Σαμιώτες λέμε το καλή επιτυχία. Η μεγαλύτερη αξία γι’ αυτήν την ομάδα είναι ότι κατάφερε να φέρει το βόλεϊ στη Σάμο. Δεν θα πρέπει ν’ αδικήσω και τη γυναικεία ομάδα της Αναγέννησης, αλλά το βόλεϊ στη Σάμο το έφερε πραγματικά η ομάδα του "Κέρκη". Ζούμε ένα όνειρο, κανείς δεν πίστευε ότι θα φθάναμε εδώ και πιστεύω του χρόνου να πάμε ακόμα παραπάνω».

Ο κ. Δημήτρης Χριστινίδης, εκ των χορηγών της ομάδας, αναφέρθηκε στο έργο των ομάδων που παράγουν ποιότητα και διαφημίζουν τον τόπο σε όλη την Ελλάδα. «Θα είμαι δίπλα σ’ αυτήν την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις».


Η κ. Μέλπω Λάνδρου, πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, ελπίζοντας ότι θα γίνουν καλοί αγώνες και να γεμίζει το γήπεδο με φίλους του αθλήματος.

Κυριακή πρωί (10/10), έγινε η τελευταία προπόνηση στο κλειστό Βαθέος και το μεσημέρι η ομάδα αναχώρησε για Πειραιά, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 23/10 και ώρα 19:00 στο κλειστό Βαθέος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σβαρνιάς.



Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required