22 Οκτ 2021

Μεικτή συνεδρίαση (διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη), του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου θα διεξαχθεί με μεικτή συνεδρίαση (διά ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη), τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεών του (πλατεία Πυθαγόρα) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Συνεργασία του Δήμου Ανατολικής Σάμου στο Πρόγραμμα της IOC-UNESCO-DG-ECHO για την ανάπτυξη και αναγνώριση παράκτιων κοινοτήτων Tsounami Ready.
Εισηγητής : Νικόλαος Καλλιγέρης Ερευνητής Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

2. Ψήφισμα για τις συγχωνεύσεις τμημάτων Σχολείων.
Εισηγητής: Αξιώτης Ιωάννης πρόεδρος επιτροπής Παιδείας.

3. Πρωτόκολλο συνεργασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, σε πολιτιστικό, επιμορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο.
Εισηγητής: Κάιλα Δέσποινα αντιδήμαρχος.

4. Έγκριση πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για την προώθηση της Τουριστικής προβολής της νήσου Σάμου στην Ελλάδα & στο εξωτερικό με την παράγωγη οπτικοακουστικού υλικού σε συνεργασία με το Πολωνικό Ελληνικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο στα πλαίσια συνεργιών & διεθνών σχέσεων. Εισηγητής: Κάιλα Δέσποινα αντιδήμαρχος.

5. Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Ταμείου Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (unicef), για την εφαρμογή της πρωτοβουλίας για πόλεις φιλικές προς τα παιδιά.
Εισηγητής: Κάιλα Δέσποινα αντιδήμαρχος.

6. Έγκριση σύναψης μνημονίου συνεργασίας Δήμου Ανατολικής Σάμου – Πανεπιστημίου Αιγαίου – Υπουργείου Μετανάστευσης, σε ότι αφορά το Καθαρισμό του πρώην ΚΥΤ. Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.

7. Μετονομασία της οδού «Μνησάρχου» πόλεως Σάμου, σε οδό «Μαθητών Άρη και Κλαίρης». Εισηγητής: Κολλάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.

8. Ορισμός εκπροσώπων για τη σύνταξη και επικαιροποίηση των εσωτερικών κανονισμών λειτουργίας των σχολικών μονάδων και δυο εκπροσώπων για το Σχολικό συμβούλιο των σχολικών μονάδων. Εισηγητής: Καρράς Ευάγγελος αντιδήμαρχος.

9. Κατανομή Γ΄ δόσης από Κ.Α.Π. στις σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ανατολικής Σάμου. Εισηγητής: Αξιώτης Ιωάννης πρόεδρος επιτροπής Παιδείας.

10. Ορισμός Υπολόγου (Υπηρεσία - Νομικό πρόσωπο ) – Εισηγητής εκκαθάρισης δαπάνης (φυσικό πρόσωπο) - και υπεύθυνο Λογαριασμού (φυσικό πρόσωπο) ενταγμένων
πράξεων.
Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού.

11. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (6η) τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2021 Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Εισηγητής: Οικονομική επιτροπή – Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.

12. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου δημοτικού Κήπου.
Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.

13. Χαρακτηρισμός Επιχειρήσεων ως εποχιακές.Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.

14. Εισήγηση για παραχώρηση χώρου σε εθελοντές κτηνιάτρους (ΕΔΚΕ) για ραγματοποίηση μαζικών στειρώσεων σε αδέσποτες γάτες που βρίσκονται στο χώρο του παλιού ΚΥΤ, το Νοέμβριο του 2021.
Εισηγητής: Καρράς Ευάγγελος αντιδήμαρχος.

15. Έγκριση εξόδων κηδείας απόρων πολιτών.
Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required