2 Οκτ 2021

Διήμερη επίσκεψη στη Σάμο του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Θεόδωρου Κλιάρη

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη Σάμο.

Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Κωσταράκη και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη νήσο Σάμο συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο της οικείας Λιμενικής Αρχής και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά του καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της Υπηρεσίας, να επισκεφθεί τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στην περιοχή και να συνομιλήσει με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών.Στο πλαίσιο της επίσκεψής του παρευρέθη σήμερα στην τελετή παράδοσης του παλαιού ΚΥΤ Σάμου στην τοπική κοινωνία, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και στη συνέχεια συνοδεύοντας τον κ. Πρωθυπουργό επισκέφθηκαν τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο κ. Πρωθυπουργός συνεχάρη τα στελέχη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, 365 μέρες το χρόνο, νύχτα-μέρα, διαφυλάσσοντας τα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required