5 Οκτ 2021

Παραδίδοντας το υπόμνημα στον Πρωθυπουργό

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιφερειακού συμβούλου, π. νομάρχη Σάμου, Μανώλη Κάρλα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου. 


Ο κ. Μητσοτάκης, αφού είχε επισκεφθεί το παλαιό ΚΥΤ Βαθέος και βρίσκονταν καθ’ οδόν για την επίσκεψή του στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, παρέλαβε το υπόμνημα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που έχει συσταθεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την παρακολούθηση της πορείας ανασυγκρότησης της Σάμου μετά τον σεισμό. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου είχε αποφασίσει να εξουσιοδοτήσει τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη να παραδώσει το σχετικό υπόμνημα στον Πρωθυπουργό αλλά λόγω απουσίας του την ημέρα της επίσκεψης, το παρέδωσε ο πρόεδρος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Μανώλης Κάρλας. Να σημειωθεί ότι την 29η Οκτωβρίου 2021 (πιθανότερη ημερομηνία) αναμένεται να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Σάμο με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τη μέχρι σήμερα πορεία αποκατάστασης του νησιού μετά τον σεισμό και την ανάληψη δράσεων ώστε να μην παρατηρηθούν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required