26 Οκτ 2021

Εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. - Ευχαριστήριο του τ. προέδρου ΝΟΔΕ Γιάννη Μάρκου

Με την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ., την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, όπου αποφασίστηκε να μην υπάρξει επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και της σταυροδοσίας, όσον αφορά τα υποψήφια μέλη της ΔΕΕΠ Σάμου, ο τ. πρόεδρος της Νομαρχικής Διοικούσας Επιτροπής (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου η μετονομασία της ΝΟ.Δ.Ε.), Γιάννης Μάρκου, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα ευχαριστήριο κείμενο στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Καρλόβασι, 26-10-2021

Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου που μου δώσατε την πρωτιά στο Νομό Σάμου στις εκλογές της ΝΟΔΕ Σάμου. Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε και είστε δίπλα μου σε όλη την πορεία μου στα δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας. Η αγάπη σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, σταθερός στις ιδέες που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια .Θα είμαι ο δικός σας άνθρωπος σε όποια θέση βρεθώ και θα στηρίζω τον τόπο μου με όλες τις δυνάμεις. Από τους Δρακαίους μέχρι τον Παγώνδα και από τον Άγιο Κήρυκο μέχρι τους Φούρνους δώσατε ηχηρό μήνυμα στήριξης και αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ. Είστε συνοδοιπόροι μου όλοι όσοι ήρθατε να ψηφίσετε γιατί χωρίς εσάς κανείς από μας δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.

Σχεδόν τρία χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που αποδέχτηκα τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Σάμου. Μεγάλη ευθύνη και δύσκολή περίοδος. Πολλαπλές εκλογικές μάχες, που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα σε εθνικές και Ευρωβουλευτικές εκλογές. Η έδρα κερδήθηκε μετά από 10 χρόνια έπειτα από πολύ κόπο και προσπάθεια.

Θέλησα να φέρω ενότητα και με σκληρή δουλειά ,ομαδική δουλειά, πετύχαμε στόχους υψηλούς. Μετά τα χρίσματα στις δημοτικές εκλογές που δεν δόθηκαν αλλά δίχασαν και το αποτέλεσμα στις περιφερειακές εκλογές στη Σάμο, βγήκαμε ακόμα πιο δυνατοί. Φέραμε εις πέρας ότι μας ανατέθηκε και θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα τον τόπο. Με δελτία τύπου ,παρεμβάσεις τόσο δημόσια όσο και με εσωτερικά έγγραφα ενημερώναμε, στηλιτεύαμε κακώς κείμενα και προτείναμε λύσεις.

Η ΝΟΔΕ Σάμου ήταν παρούσα σε κοινωνικές δράσεις, και όπου ζητήθηκε η βοήθεια μας στηρίξαμε με κάθε τρόπο . Ακόμη, εκεί που χρειαζόταν , δώσαμε το στίγμα μας σε αρκετές εξελίξεις. Αρκετά γεμάτος λοιπόν και με τη λογική ότι όταν ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει ένας άλλος δεν διεκδίκησα εκ νέου την προεδρία, παρόλα αυτά παραμένω πιστός στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και δίπλα στον επόμενο Πρόεδρο που θα αναλάβει δύσκολο έργο.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους Προέδρους που θα συνεχίσουν στη ΝΟΔΕ και στις τοπικές και ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν φίλοι και συνεργάτες. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Γραμματέα Οργανωτικού ,Στέλιο Κονταδάκη, την υπεύθυνη του γραφείου του, Κλάιρη Ξεφτέρη και τον τομεάρχη του νησιού μας , Κωνσταντίνο Κούρταλη για την άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Ευχαριστώ ακόμη όλους τους δημοσιογράφους που με φιλοξένησαν είτε ραδιοφωνικά είτε διαδικτυακά . Ακόμη ευχαριστώ όλους όσους μου άσκησαν σκληρή κριτική, γιατί μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι.

Ευχαριστώ τον Βουλευτή Νομού Σάμου, καθηγητή κ Χριστόδουλο Στεφανάδη τους δύο πρώην Βουλευτές του νομού Σάμου ,τον κ .Θαλασσινό Θαλασσινό και τον αείμνηστο κ Κωνσταντίνο Καραμηνά για την καθοδήγηση και την συμπαράσταση τους σε δύσκολα ζητήματα . Ευχαριστώ το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, Νίκο Στεφανή για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ τους γονείς μου για τα πνευματικά εφόδια και τη στήριξή τους όπως και να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου για την υπομονή της και τη συμπαράστασή της σε ότι δυσκολία προέκυπτε.

Συνεχίζω με αμείωτη ένταση τον αγώνα μου από διαφορετικό μετερίζι για το καλό του τόπου. Δεν επεδίωξα αξιώματα αλλά δεν δείλιασα επίσης όποτε μου ανατέθηκε το οτιδήποτε. Συνεχίζω με σύμμαχο όλους εσάς, εσείς είστε η δύναμη μου και σας το ανταποδίδω με όλη μου τη ψυχή.

Γιατί οι θέσεις δεν κάνουν τους ανθρώπους, οι άνθρωποι δίνουν ‘’ψυχή’’ στις θέσεις.

Σας ευχαριστώ

Τ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Σάμου
Γιάννης Μάρκου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required