30 Οκτ 2021

Η επίσκεψη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χ. Τριαντόπουλου στη Σάμο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, σήμερα Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, ακριβώς 1 χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί, υπό τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, για την πορεία των έργων αποκατάστασης της Σάμου.

Στη σύσκεψη (κτήριο Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου), παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος, ο βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μάνος Λογοθέτης, ο στρατιωτικός διοικητής, ταξίαρχος κ. Νικόλαος Γκρέτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, οι δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος και Αλέξανδρος Λυμπέρης αντίστοιχα, καθώς και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων.

Ο κ. Τριαντόπουλος, αφού άκουσε και κατέγραψε επιμέρους προβλήματα, ενημέρωσε λεπτομερώς για την μέχρι τώρα πορεία των έργων και δράσεων αποκατάστασης των καταστροφών από των σεισμό. Παράλληλα ενημέρωσε για το σχεδιασμό των έργων για την επόμενη μέρα της Σάμου. 

Πριν τη σύσκεψη είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του υφυπουργού Χ. Τριαντόπουλου με τον βουλευτή Σάμου Χ. Στεφανάδη

«Ευχαριστούμε τον κ. υπουργό για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη και την υλοποίηση της απόφασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την πλήρη αποκατάσταση και των ζημιών αλλά και της μελλοντικής ανάπτυξης του νησιού σε όλους τους τομείς» δήλωσε ο βουλευτής Σάμου με το πέρας της συνάντησης.

Μετά τη σύσκεψη, πραγματοποιήθηκε σε σεμνή τελετή, η ονοματοδοσία (μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου), της οδού Μνησάρχου σε οδό "Μαθητών Άρη και Κλαίρης", των αδικοχαμένων μαθητών μας από τον φονικό σεισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required