10 Νοε 2021

Σειρά επαφών με υπουργούς και τον δήμαρχο Πειραιά για θέματα του Δήμου Δυτικής Σάμου

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα
Στην Αθήνα και στον Πειραιά βρέθηκαν ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης και ο αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Βαλσαμίδης, για θέματα που αφορούν το Δήμο.

Μαζί με τον βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, επισκέφθηκαν τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βοριδη, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανό Πέτσα, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό καθώς και κυβερνητικούς παράγοντες. 

Με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τα έργα του Δήμου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», τον Βιολογικό Καθαρισμό Μαραθοκάμπου, το Φράγμα Καρβούνη, το ακίνητο «Beach Front» στο λιμάνι Καρλοβάσου καθώς επίσης ζητήθηκε συγκεκριμένη χρηματοδότηση για τα σχολικά κτίρια που έχουν πληγεί από το σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 και χρηματοδότηση για επιπλέον αναγκαία έργα. Επίσης, δόθηκε λύση στο πρόβλημα του ληξιαρχείου Μαραθοκάμπου.

Με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη

Σε συνάντηση που ακολούθησε στο Δήμο Πειραιά, με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις αλλά και στήριξη από πλευράς του αδελφού Δήμου σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο Δυτικής Σάμου.

Για τα αποτελέσματα των συναντήσεων ο δήμαρχος κ. Λυμπέρης Δυτικής Σάμου ενημέρωσε λεπτομερώς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required