7 Νοε 2021

Conde Nast Traveller: Η Σάμος στους κορυφαίους προορισμούς για το 2022

Οι συντάκτες του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, αφουγκραζόμενοι τις τάσεις της εποχής, επέλεξαν τους καλύτερους προορισμούς για το 2022 που έχουν κάτι για κάθε τύπο ταξιδιώτη - από τους λάτρεις της φύσης και του οικολογικού τουρισμού μέχρι αυτούς που αναζητούν προορισμούς με ιστορικό, αρχιτεκτονικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Φυσικά, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί. Αυτή τη φορά όμως, δεν είναι η Μύκονος, ούτε η Σαντορίνη. Η έκπληξη της φετινής λίστας είναι η Σάμος, η οποία προτείνεται από το Conde Nast Traveller για οικογενειακές διακοπές.


Το νησί του Πυθαγόρα γοητεύει τους επισκέπτες με την πλούσια ιστορία του, τις παραλίες του, τους παραδοσιακούς οικισμούς του, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το γλυκό κρασί του.


Όπως αναφέρει το Conde Nast Traveller, η Σάμος είναι ένας υπέροχος προορισμός που πολλοί τουρίστες ίσως δεν έχουν ακούσει ποτέ. Σύμφωνα με το CNT, το καταπράσινο νησί του Βόρειου Αιγαίου έχει ως δυνατά χαρτιά την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσά του, το Βαθύ, τα γαλήνια ψαροχώρια του και τις πανέμορφες παραλίες του, όπως το Ποτάμι. Επίσης, το άρθρο αναφέρει πως η ξενοδοχειακή σκηνή του νησιού αναμένεται να ανέβει επίπεδο με την άφιξη του boho-luxe Casa Cook τον Μάιο του 2022.


Πηγή: reader.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required