7 Νοε 2021

Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Lions - Δωρεά ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Ειδικό Σχολείο Σάμου

Σε συνέχεια της μεγάλης και σημαντικής ανθρωπιστική βοήθειας προς τους πληγέντες Σαμίους από τους Lions, λόγω του καταστροφικού σεισμού της 30ής Οκτωβρίου του 2020, την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, στο Ειδικό Σχολείο Σάμου, πραγματοποιήθηκε δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, από το Θέμα 117Α της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Lions, για την άμεση κάλυψη σχετικών λειτουργικών αναγκών.

Τους Lions εκπροσώπησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Παντελής και Ευγένιος Χαρδαβέλλας. Η διεύθυνση του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν θερμά τον ακαδημαϊκό κ. Μιχάλη Κλεισαρχάκη, κυβερνήτη των Lions του Θέματος 117Α, για την εν λόγω δωρεά καθώς και τους εκπροσώπους της οργάνωσης, γνωστούς για την εν γένει προσφορά τους στην σαμιακή κοινωνία.


Η Λέσχη Lions, είναι μια από τις παλαιότερες ανθρωπιστικές οργανώσεις στον κόσμο, με έτος ίδρυσης το 1917, με τεράστιο ανθρωπιστικό έργο παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας όπου εδώ και χρόνια, στηρίζει με δωρεές και ανθρωπιστικά προγράμματα τις Δομές Υγείας, Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ασφαλείας, Ιερές Μητροπόλεις και Ευαγή Ιδρύματα της Χώρας μας. Επικεντρώνει δε την έρευνα και την προσφορά της σε άτομα με προβλήματα όρασης (εξ ου και ο χαρακτηρισμός των Lions ως «Ιππότες της προστασίας της όρασης») σακχαρώδους διαβήτη κ.ά.

Η λέξη L.I.O.N.S. προέρχεται από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Liberty Intelligence Our Nation Safety (Ελευθερία Διανόηση του Δικού μας Έθνους Ασφάλεια).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required