2 Δεκ 2021

Η Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου της Ν.Δ. για την προσβλητική επίθεση στη νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ., κ. Βαγγέλης Καπλαντζής, αναφέρεται στην προσβλητική επίθεση που έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας κ. Ανεζινιώ Σταμούλη. Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης.

«Σχετικά με την προσβλητική επίθεση που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες προς το πρόσωπο της κ. Ανεζινιώς Σταμούλη, προσωρινής αναπληρώτριας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ικαρίας, θα θέλαμε να τονίσουμε πως τα κριτήρια πρόσληψής της ήταν αξιοκρατικά και η κ. Σταμούλη πληρούσε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις.

Η συνεχόμενη αναφορά σε πρότερα επαγγέλματά της δε μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα, παρά μόνον ντροπή για όλους εκείνους που υποστηρίζουν την «αριστερά» και την πρόοδο και σήμερα χλευάζουν με τρόπο υποτιμητικό ένα συγκεκριμένο κλάδο εργασίας, όταν μάλιστα οι ίδιοι μιλούν για ισότητα επαγγελμάτων και αξιοκρατία.

Ταυτόχρονα, να υπογραμμίσουμε ότι ο τοπικός Βουλευτής δε μπορεί να σχετίζεται με την συγκεκριμένη πρόσληψη εφόσον αυτή έγινε με όλα τα κριτήρια διαφάνειας.

Εξάλλου, για όσους έχουν κοντή μνήμη να θυμίσουμε ότι η κ. Σταμούλη έχει διατελέσει μια διετία Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, στο οποίο συνέδραμε για την αναβάθμισή του.

Λυπούμαστε για την επίθεση σε μια γυναίκα και, δη για την επίθεση στο πρόσωπό της για μια παλαιότερη εργασία της.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Σάμου
Βαγγέλης Καπλαντζής»

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Ο Πορτοσάλτε πρώτος τον λίθον βαλέτω.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required