28 Δεκ 2021

Νίκος Στεφανής - Έκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας

Tην τήρηση των μέτρων προστασίας ζητά με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Nοσοκομείου Σάμου, κ. Νίκος Στεφανής, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που παρατηρείται και στον νομό μας.

Ο κ. Στεφανής αναφέρει:

Τις τελευταίες ημέρες και στο νησί μας, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξάνεται συνεχώς, το ίδιο συμβαίνει και στα νησιά της Ικαρίας και Φούρνων. 

Κάνουμε έκκληση στους πολίτες των νησιών μας, να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας, τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τη χρήση διπλής μάσκας όπου απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, να κρατάμε αποστάσεις και να μην συνωστιζόμαστε και η αντισηψία των χεριών πρέπει να γίνεται συχνά. 

Τις επόμενες γιορτινές ημέρες που όλοι μας αναμένουμε να τις περάσουμε πιο ευχάριστα, θα πρέπει να ενεργήσουμε με προσοχή και ασφάλεια. 

Συνεχίζουμε τους εμβολιασμούς ώστε να επιτύχουμε το απαιτούμενο τείχος ανοσίας και καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να υποβάλλονται σε συχνό διαγνωστικό έλεγχο με self test και rapid test, όπως έχει συσταθεί από τους ειδικούς. 

Ο ΕΟΔΥ καθημερινά προσφέρει τις υπηρεσίες του στο προαύλιο του Νοσοκομείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required