24 Δεκ 2021

Διανεμήθηκαν, από αστυνομικούς, ενημερωτικά φυλλάδια οδικής ασφάλειας

Ενημερωτικά φυλλάδια οδικής ασφάλειας διανεμήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε οδηγούς και πεζούς, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Ενημερωτικά φυλλάδια, με συμβουλές για την οδική ασφάλεια διανεμήθηκαν την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, από ένστολους αστυνομικούς υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε χρήστες του οδικού δικτύου, στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων. 

Στιγμιότυπο από τη διανομή των ενημερωτικών φυλλαδίων στη Σάμο

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διένειμαν το έντυπο ενημερωτικό υλικό σε οδηγούς και πεζούς, δίνοντάς τους ταυτόχρονα χρήσιμες οδηγίες για τις ασφαλείς μετακινήσεις τους, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκαν για την εορταστική περίοδο.


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας και υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required