30 Δεκ 2021

Μήνυμα του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για το νέο έτος

Με την αφορμή την έλευση του νέου έτους 2022 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης απευθύνει το παρακάτω μήνυμα : 

«Για μία ακόμα φορά θα πρέπει να οπλιστούμε με δύναμη και υπομονή , για να υποδεχθούμε το 2022 με την αισιοδοξία ότι σύντομα θα αφήσουμε οριστικά τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η ανθρωπότητα και θα είμαστε οι τελικοί νικητές στον αγώνα κατά της Πανδημίας. Είναι η ώρα που η προσπάθεια και επιμονή να επιτύχουμε τους στόχους μας προς μία θετική πορεία ανάκαμψης πρέπει να νικήσει κάθε κούραση και να υψωθεί υπεράνω όποιας μορφής άρνηση, επιτρέποντας στη δύναμη και στον καλύτερο εαυτό μας να εκδηλωθούν και να δράσουν. Η μεγαλύτερη δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα και τη συνεργασία. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι και το 2022 θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου. 

Έχουμε τη πρόθεση να βαδίσουμε γρήγορα, επαναφέροντας τις πληγείσες,νήσους της Περιφέρειας μας και πάλι σε αναπτυξιακή πορεία. Με αντιστροφή των αρνητικών συνεπειών που αντιμετωπίζουν, δίνοντας λύσεις που απαντούν στα προβλήματα που αντιστρατεύονται και καθηλώνουν κάθε θετική προσπάθεια. Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία και ευτυχία το 2022 .»Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required