17 Ιαν 2022

Κυβέρνηση και υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής αρωγοί στα προβλήματα του Νομού

«Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής αρωγοί στα προβλήματα του Νομού», αναφέρει ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης σε ανάρτησή του, σημειώνοντας τα εξής:

«Σήμερα, υπέγραψε ο κ. Υπουργός απόφαση για έκτακτη χορήγηση 300.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών της Ζώνης Λιμένος Βαθέος και την αποκατάσταση της όψης Λιμεναρχείου.


Επίσης, μας επιβεβαίωσε την ένταξη, στο ΕΣΠΑ 2021-2027, της δαπάνης για την επέκταση του Λιμένος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, του Λιμένος Ευδήλου Ικαρίας και του Λιμένος Φούρνων.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Γιάννης Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη για τη συνεχή συμπαράστασή τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.

Σημειωτέον, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος θα επισκεφθούν τη Σάμο και τους Φούρνους για να ενημερωθούν επί τόπου για τα προβλήματα των νησιών μας».

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Να ερωτηθεί ο κ.Πλακιωτάκης, για το τι γίνεται με το μεταφορικό ισοδύναμο. Ισχύει ακόμη ή το κατήργησαν;;;.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required